Preču atgriešana

PREČU ATGRIEŠANA


Šie atgriešanas noteikumi derīgi tikai pērkot internetā, citos gadījumos dēļ atgriešanas vajag sazināties ar to pašu veikalu, kurā preci iegādājāties.

Jums ir pat 14 dienas, lai izlemtu par nopirkto preci! Precēm, kuras iegādātas internetveikalā, piemērojams 14 dienu atgriešanas termiņš, skaitot no pasūtījuma datuma. Interneta veikalā iegādātās preces varat atgriezt bezmaksas*. Atgriešanas gadījumā par preci samaksātā nauda tiek pārskaitīta uz Jūsu norādīto kontu 14 dienu laikā.

Bezmaksas preču atgriešana:

Jūsu iegādātās preces iepakojumā ir pievienota atgriešanas veidlapa. Lai atgrieztu neveiksmīgi iegādātu preci, lūdzu aizpildiet šo veidlapu un ievietojiet to atgriežamās preces iepakojumā.


Pakas sagatavošana:


1. Aizpildiet atgriešanas veidlapu, kura bija pielikta pie Jūsu iegādātās preces. Šo veidlapu ielieciet paciņā kopā ar preci, kuru vēlaties atgriezt. Paciņu kārtīgi aizlīmējat. Sargājat iepakojumu no apkārtējiem bojājumiem.


2. Sagatavoto sūtījumu nosūtiet uz šo adresi:

SIA KRISTĪNE RR

Krišjāņa Valdemāra iela 1A, Sigulda, Siguldas novads,

LV-2150, Latvija

Bezmaksas atgriešana ar Omniva Pakomātu:

Vēloties atgriezt preci bezmaksas ar Omniva Pakomātu,

  •  Īsziņā ar paziņojumu par sūtījumu vai e-pasta vēstulē parasti ir norādīts atgriešanas kods. Ar tā palīdzību iespējams atgriezt sūtījumu pakomātā.

  • Uz atgriežamā sūtījuma saglabājiet sākotnējo adrešu karti. Ja pasta sūtījumu atgriežat pakomātā, tas izdos jaunu adrešu karti. Uzlīmējiet to uz sūtījuma.

Bezmaksas atgriešana tuvākajā fiziskajā veikalā:

Preces varat atgriezt Jums tuvākajā  SIA “Kristīne RR” fiziskajā veikalā, izņemot Nesot atgriezt apavus uz veikalu, vajag zināt sava pasūtījuma numuru (kuru saņēmāt savā e-pastā, veicot pasūtījumu).

*Ja preces vēlēsieties atgriezt citā Jums ērtā veidā, Jums tas būs jādara par saviem līdzekļiem.


SVARĪGI: Prece atgriešanai nedrīkst būt nēsāta, sabojāta vai citā veidā bojāta. Precei jābūt ar visām oriģinālajām etiķetēm un iepakojumu. Tāpēc iesakām uzmanīgi atvērt preces iepakojumu. Atgriešana pieņemama tikai aizpildot atgriešanas veidlapu un pareizi sagatavojot sūtījumu.

 

    Turpinot lietot šo mājas lapu, Jūs piekrītat datu apstrādei un glabāšanai "cookies" tehnoloģiju nepieciešamībai. Privātuma politika.